PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 56 | 04 |

Tytuł artykułu

Wpływ obróbki termicznej na jakość białka produktów zbożowych

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Influence of thermal processing on protein quality of cereals products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

56

Numer

04

Opis fizyczny

s.2-3,fot.

Twórcy

  • Katedra Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-eb860548-8dc1-43ab-b61c-9b2d4bf05832
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.