Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1991
|
23, Suppl.A
|
Tytuł artykułu
Inaktywacja mirozynazy w nasionach rzepaku jako sposób poprawy jakości śruty i oleju
Autorzy
Rotkiewicz D.
Warianty tytułu
EN
Inactivation of myrosinase in rape seeds as a way to improve quality of meal and oil
RU
Inaktivacija mirozinazy v semenakh rapsa kak sposob uluchshenija kachestva shrota i masla
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1991
Tom
23, Suppl.A
Opis fizyczny
s.1-47,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rotkiewicz D.
Katedra Technologii Produktów Roślinnych, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-eb4b9690-cf37-4a51-9b77-483ae08f6ed8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.