Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2014
Tom
64
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Chemical composition of royal jelly and effects of synbiotic with two different locally isolated probiotic strains on antioxidant activities
(
Nabas Z.
,
Haddadin M. S. Y.
,
Haddadin J.
,
Nazer I. K.
)
artykuł:
Influence of polyphenol extract from evening primrose (Oenothera Paradoxa) seeds on proliferation of Caco-2 cells and on expression, synthesis and activity of matrix metalloproteinases and their inhibitors
(
Szewczyk K.
,
Lewandowska U.
,
Owczarek K.
,
Sosnowska D.
,
Gorlach S.
,
Koziolkiewicz M.
,
Hrabec Z.
,
Hrabec E.
)
artykuł:
Effects of dietary addition of a low-pectin apple fibre preparation on rats
(
Fotschki B.
,
Jurgonski A.
,
Kolodziejczyk K.
,
Sojka M.
)
artykuł:
Does SIRT-1 mediate calorie restriction and prolong life? – A mini review
(
Kordala A.
,
Pietrzak B.
)
artykuł:
Amaranth seeds and products – the source of bioactive compounds
(
Ogrodowska D.
,
Zadernowski R.
,
Czaplicki S.
,
Derewiaka D.
,
Wronowska B.
)
artykuł:
A comprehensive look at the possibilities of edible insects as food in Europe – a review
(
Mlcek J.
,
Rop O.
,
Borkovcova M.
,
Bednarova M.
)
artykuł:
Effect of red wine consumption on serum oxidation and adiponectin levels in overweight and healthy individuals
(
Karadeniz M.
,
Akcay Y. D.
,
Yildirim H. K.
,
Yilmaz C.
,
Sozmen E. Y.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.