Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2021
Tom
28
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Skala marnowania żywności wśród studentów Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
(
Tarczynska A.
)
artykuł:
Preferowane źródła informacji dotyczącej żywności w opinii konsumentów
(
Niewczas-Dobrowolska M.
)
artykuł:
Porównanie metod identyfikacji bakterii Lactobacillus
(
Bucka-Kolendo J.
,
Sokolowska B.
)
artykuł:
Interakcje związków endokrynnie czynnych obecnych w żywności z mikrobiotą jelitową człowieka
(
Srednicka P.
,
Juszczuk-Kubiak E.
,
Roszko M. L.
)
artykuł:
Ocena zawartości azotanów(V) i azotanów(III) w kapuście kiszonej białej chłodniczo składowanej, pochodzącej z upraw konwencjonalnych i ekologicznych
(
Kapusta-Duch J.
,
Wisła-Swider A.
,
Nowak E.
)
artykuł:
Konopie siewne Cannabis sativa L. – odmiany, właściwości, zastosowanie
(
Markowska J.
,
Polak E.
,
Drabent A.
,
Zak A.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne mięsa drobiowego w krajach UE w latach 2019 - 2020
(
Skwarek P.
,
Libera J.
)
artykuł:
Biofilm bakteryjny i możliwości jego eliminacji w przemyśle spożywczym
(
Daniluk K. J.
,
Wójcicki M.
,
Juszczak-Kubiak E.
)
artykuł:
Aminy biogenne – oszacowanie ryzyka spożycia i możliwości ograniczenia ich formowania w żywności fermentowanej
(
Swider O.
,
Wojcicki M.
,
Roszko M. L.
)
artykuł:
Wykorzystanie fagów litycznych do ograniczania liczby pałeczek Salmonella w roślinnej matrycy żywnościowej
(
Shymialevicz D.
,
Wojcicki M.
,
Blazejak S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.