PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1971 | 20 | 06 Kwartalny Dodatek Naukowy Nr 2 |

Tytuł artykułu

Możliwości zastosowania pepsyny do koagulacji mleka przy produkcji serów

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

20

Opis fizyczny

s.9-12,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Wyższa Szkoła Rolnicza w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Wyższa Szkoła Rolnicza w Olsztynie, Olsztyn
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Wyższa Szkoła Rolnicza w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Wyższa Szkoła Rolnicza w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-eb1ecf0c-c5ff-42f4-b123-c80c883b5fed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.