Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2024
|
29
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of a vaccination program on physicochemical characteristics, meat texture, and metric traits of the digestive tract and leg bones of broilers
Autorzy
Wegner M.
,
Kokoszynski D.
,
Kotowicz M.
,
Zochowska-Kujawska J.
,
Tarasiuk K.
,
Jankowiak H.
,
Bujko J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2024
Tom
29
Numer
2
Opis fizyczny
p.401-417,ref.
Twórcy
autor
Wegner M.
Department of Animal Breeding and Nutrition, Bydgoszcz University of Science and Technology, 28 Mazowiecka St., 85084 Bydgoszcz, Poland
autor
Kokoszynski D.
Department of Animal Breeding and Nutrition, Bydgoszcz University of Science and Technology, 28 Mazowiecka St., 85084 Bydgoszcz, Poland
autor
Kotowicz M.
Department of Meat Science, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland
autor
Zochowska-Kujawska J.
Department of Meat Science, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland
autor
Tarasiuk K.
Department of Poultry Diseases, National Veterinary Research Institute in Puławy, Pulawy, Poland
autor
Jankowiak H.
Department of Animal Breeding and Nutrition, Bydgoszcz University of Science and Technology, 28 Mazowiecka St., 85084 Bydgoszcz, Poland
autor
Bujko J.
Institute of Nutrition and Genomics, Slovak University of Agriculture, Nitra, Slovakia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2023.28.4.3218
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-eb091e4b-95fe-4adc-9ac6-f45a25e6309d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.