PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 58 | 04 |

Tytuł artykułu

Żywieniowa charakterystyka węglowodanów łatwo przyswajalnych zawartych w wyrobach cukieniczych

Warianty tytułu

EN
Dietary characteristics of carbohydrates easily assimilable included in confectionery products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

58

Numer

04

Opis fizyczny

s.48-51,rys.

Twórcy

autor
  • Zakład Żywienia Człowieka, Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
  • Zakład Żywienia Człowieka, Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ea3d98ad-beb0-440d-833b-0db21791c5e4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.