Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2013
|
08
|
Tytuł artykułu
Wysoka jakość atutem regionalnej żywności
Autorzy
Byszewska I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Polska
Wspolna Polityka Rolna
Unia Europejska
certyfikaty
rolnictwo ekologiczne
chroniona nazwa pochodzenia
chronione oznaczenie geograficzne
specjalnosc gwarantowana tradycja
produkty tradycyjne
produkty regionalne
zywnosc
jakosc
systemy jakosci
znaki jakosci
polityka europejska
polityka jakosciowa
producenci
konsumenci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2013
Numer
08
Opis fizyczny
s.34-37,fot.
Twórcy
autor
Byszewska I.
Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e96132bd-5205-4c6b-afe5-8aaf1ccfd1ab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.