PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 38 |

Tytuł artykułu

Oznaczanie zawartości skrobi i glukozy w produktach mięsnych metodą enzymatyczną

Warianty tytułu

EN
Determination of starch and glucose content in meat products using enzymatic method

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Opis fizyczny

s.139-148,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Dział Jakości i Normalizacji, Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e955e884-bff4-4229-b2c3-4059729ba5c3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.