Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2013
Tom
68
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Metody histometryczne w ocenie mięsa i przetworów mięsnych
(
Bogucka J.
,
Roszko-Permus D.
)
artykuł:
Rodzaj, uzyski i charakterystyka surowców tłuszczowych pozyskiwanych z tuszy wieprzowej w czasie rozbioru i wykrawania
(
Sienkiewicz J. J.
,
Kozakiewicz L.
,
Wesolowski A.
)
artykuł:
Wpływ dodania fitazy do mieszanki z dużą ilością makuchu rzepakowego na wyniki produkcyjne oraz jakość mięsa kurcząt brojlerów
(
Banaszkiewicz T.
,
Kaszperuk K.
,
Wysmyk J.
)
artykuł:
Fałszowanie produktów spożywczych – zagrożenia związane z tym zjawiskiem i sposoby ich identyfikacji przedstawione na przykładzie mięsa i produkowanych z niego wyrobów
(
Makala H.
)
artykuł:
Wpływ makuchu rzepakowego lub lnianego stosowanego w żywieniu kurcząt brojlerów na wartość dietetyczną mięsa
(
Banaszkiewicz T.
,
Laskowski S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.