Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science
2017
|
17
|
1
|
Tytuł artykułu
Genetic and nutritional factors determining the production and quality of sheep meat - a review
Autorzy
Knapik J.
,
Ropka-Molik K.
,
Pieszka M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2017
Tom
17
Numer
1
Opis fizyczny
p.23-40,ref.
Twórcy
autor
Knapik J.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n.Krakow, Poland
autor
Ropka-Molik K.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n.Krakow, Poland
autor
Pieszka M.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n.Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1515/aoas-2016-0036
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e8a6fb75-1225-4498-86a6-9c86bdfb0de4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.