Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2012
|
56
|
11
|
Tytuł artykułu
Pszenica orkisz - wartość żywieniowa i wypiekowa oraz możliwości wykorzystania przetworów
Autorzy
Jurga R.
Warianty tytułu
EN
Wheat spelta - nutritious and baking value as well as possibilities of product using
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pszenica orkisz
ziarno
sklad chemiczny
wartosc odzywcza
wartosc wypiekowa
wartosc zdrowotna
maka pszenna
maka orkiszowa
przetwory zbozowe
analiza porownawcza
wykorzystanie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2012
Tom
56
Numer
11
Opis fizyczny
s.7-9,tab.
Twórcy
autor
Jurga R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e85824dd-32c5-4b23-9d43-dda0d0c2c3ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.