Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2012
Tom
64
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Koniec zakazu stosowania maczek zwierzęcych i co dalej?
(
Kolodziej P.
)
artykuł:
Produktywność i efektywność przetwórstwa mięsnego w Polsce
(
Urban R.
)
artykuł:
Od polskiego rolnika do Twojego koszyka
(
Nowak B.
)
artykuł:
Musimy być wizjonerami - podkreśla Witold Choiński, prezes Zarządu Związku "Polskie MIęso", w rozmowie z ...
(
Borek-Daruk M.
,
Witek M.
)
artykuł:
Jakość i bezpieczeństwo produktów w trosce o dobro klienta i sukces rynkowy
(
Krzywinski A.
)
artykuł:
Mikroflora próżniowo pakowanych produktów mięsnych
(
Hac-Szymanczuk E.
)
artykuł:
70 lat profesora Włodzimierza Dolaty
artykuł:
Czy można grillować bezpiecznie?
(
Ciemniak A.
)
artykuł:
Urządzenia i techniki wykorzystywane podczas grillowania
(
Kubiak M. S.
,
Borowy T.
,
Grala R.
)
artykuł:
Transport żywności - kluczowe ogniwo łańcucha chłodniczego
(
Piekarska J.
)
artykuł:
Zamrażanie kriogeniczne mięsa i przetworów mięsnych
(
Tabaka K.
,
Cierach M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.