Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1983
Tom
35
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Efekty skupu trzody chlewnej mięsno-słoninowej przy klasyfikacji przeżyciowej i poubojowej
(
Wajda S.
,
Korzeniecki E.
)
artykuł:
Plan rozbudowy Masarni GS w Czarnym Dunajcu
(
lek
)
artykuł:
Z historii Zakładów Mięsnych w Bydgoszczy (1945-1949)
(
Bartnicki J.
,
Lopatka Z.
,
Swiatowiak E.
)
artykuł:
Wpływ cech rzeźników na rozwój higieny mięsa w ujęciu historycznymSkrzypek
(
Skrzypek W.
)
artykuł:
Prawidłowe przygotowanie mięsa kulinarnego
(
Bykowski W.
)
artykuł:
Elementy teorii technologicznych procesów jednostkowych przemysłu mięsnego. Procesy mechaniczne. Część III
(
Tyszkiewicz S.
)
artykuł:
Inż. Jan Łukowicz
artykuł:
Straty w transporcie żywca, przetwórstwie i przechowywaniu. Część III. Kierunki i sposoby działania zmierzające do zmniejszenia strat-ubytków
(
Turczyn J.
,
Buchwald W.
,
Fitcek M.
,
Miac M.
)
artykuł:
Co z tą reformą w przemyśle mięsnym?
(
Lekawski K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.