Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences. Supplement
Rocznik
2007
Tom
16
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Milk quality – a future approach from a researcher’s point of view
(
Abrahamsen R. K.
,
Borge G. I.
,
Harstad O. M.
,
Haug A.
,
Wetlesen A.
)
artykuł:
Proteomic study of regressions between milk yield and whey protein composition
(
Larsen L. B.
,
Wedholm A.
,
Moller H. S.
,
Andren A.
,
Lindmark-Mansson H.
)
artykuł:
Fatty acids and flavours in milk from dairy cows fed no synthetic vitamins
(
Danielsson H.
,
Johansson B.
,
Nadeau E.
,
Waller K. P.
,
Jensen S. K.
)
artykuł:
Characteristics in milk influencing the cheese yield and cheese quality
(
Skeie S.
)
artykuł:
Prospects of obtaining favourable fatty acid composition of cows milk by feeding
(
Sejrsen K.
,
Bjorn T.
,
Jensen S. K.
)
artykuł:
Influence of organic farming practices on selenium concentration of tank milk - a farm study
(
Kuusela E.
,
Okker L.
)
artykuł:
Effects of increasing the milk yield of dairy cows on milk composition
(
Huhtanen P.
,
Rinne M.
)
artykuł:
Clover species in grass-clover silages affects milk fatty acid composition
(
Steinshamn H.
,
Thuen E.
,
Brenoe U. T.
)
artykuł:
The effect of fish meal or pea meal on milk fatty acid composition in organic farming
(
Adler S. A.
,
Randby A. T.
)
artykuł:
The effect of preservation method of barley, maturity of grass silage, and type of protein supplement on sensory milk quality in organic farming
(
Adler S. A.
,
Randby A. T.
)
artykuł:
The effects of linseed and rape seed cultivars and fish oil on the fatty acid profile of cow milk fat
(
Zymon M.
,
Strzetelski J.
,
Kowalczyk J.
,
Osieglowski S.
)
artykuł:
Effect of white clover rich grass pasture allowance on alpha-tocopherol and selenium content in cow milk
(
Bolstad T.
,
Garmo T. H.
,
Haug A.
,
Volden H.
,
Bernhoft A.
,
Harstad O. M.
)
artykuł:
Milk quality – a future approach. From the dairy industry´s point of view
(
Refsholt H.
,
Brendehaug J.
,
Biong A. S.
,
Selmer-Olsen E.
)
artykuł:
The use of developed chromatographic techniques to determine vitamin E and conjugated linoleic acid isomers in milk of cows
(
Czauderna M.
,
Kowalczyk J.
,
Jensen S. K.
,
Sejrsen K.
,
Sorensen M. T.
)
artykuł:
Effect of propanol and dimethylsulphide in grass silage on organoleptic milk quality
(
Randby A. T.
)
artykuł:
Influence of genetic milk protein variants on milk quality
(
Andren A.
)
artykuł:
Effect of frequent milking on milk fat and protein
(
Svennersten-Sjaunja K.
,
Wiking L.
,
Edvardsson A.
,
Bavius A.-K.
,
Larsen L. B.
,
Nielsen J. H.
)
artykuł:
Effect of automatic milking systems on milk quality
(
Wiking L.
,
Nielsen J. H.
)
artykuł:
Current and future prospects of milk quality from the Finnish dairy industry point of view
(
Nousiainen J.
,
Laitinen H.
,
Makela A.
,
Brofeldt E.
)
artykuł:
High-throughput measurements for functional genomics of milk
(
Martens H.
,
Kohler A.
,
Afseth N. K.
,
Wold J. P.
,
Hersleth M.
,
Berget I.
,
Adnoy T.
,
Skaugen M.
,
Isaksson T.
,
Vegarud G.
,
Criscione A.
,
Mevik B. H.
,
Frost M. B.
,
Randby A. T.
,
Prestlokken E.
,
Berg P.
,
Kent M.
,
Lien S.
,
Omholt S. W.
)
artykuł:
Genomic mapping of non-coagulation of milk in the Finnish Ayrshire
(
Elo K.
,
Tyriseva A.-M.
,
Anttila P.
,
Vilva V.
,
Ojala M.
)
artykuł:
The prospect of obtaining beneficial mineral and vitamin contents in cow’s milk through feed
(
Swensson C.
,
Lindmark-Mansson H.
)
artykuł:
The issue ‘Raw milk quality’ from the point of view of a major dairy industry
(
Andersen H. J.
)
artykuł:
Effects of spring-calving compared to autumncalving on the lactation curve and milk quality in Norwegian herds
(
Schei I.
,
Harstad O. M.
,
Karlengen I. J.
,
Garmo T. H.
,
Odegard J.
,
Klemetsdal G.
)
artykuł:
Integrated proteomics and biological assays for characterization of non-nutritional effects of butyric acid on intestinal cells
(
Purup S.
,
Larsen L. B.
)
artykuł:
Staphylococcus aureus related mammary infection in cows: Correlation between somatic cell count and proteolysis during early and chronic phase of infection
(
Michelutti I.
,
Haddadi K.
,
Roux Y. L.
)
artykuł:
Approximate non-destructive quantification of porphyrins in butter by front face fluorescence spectroscopy
(
Wold J. P.
,
Lundby F.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.