Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1989
Tom
15(39)
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Effect of medium purity on submerged citric acid fermentation yield (with particular emphasis on mineral salts content)
(
Kutermankiewicz M.
,
Lesniak W.
)
artykuł:
Extrusion of rapeseed intended for animal feed. Part II. Optymalization of process parameters and their effect on the content of harmful compounds. Extrusion with ammonia
(
Zernicki W.
,
Melcion J.-P.
)
artykuł:
Stability of copper, molybdenum and selenium ions binding to the surface of dietary fibre preparations in simulated conditions of the human gastrointestinal tract
(
Gawecki J.
,
Stachowiak J.
)
artykuł:
Acetobacter biomass yield in relation to glucose and ammonia nitrogen
(
Czuba J.
)
artykuł:
Thermoanalytical investigations of edible oils and fats. Part II Kinetics of thermo-oxidative decomposition of soybean and sunflower oils
(
Kowalski B.
,
Kot B.
)
artykuł:
Effect of phosphorylation and succinilation of yeast protein on its enzymatic digestibility and functional properties
(
Giec A.
,
Stasinska B.
,
Lampart-Szczapa E.
,
Skupin J.
)
artykuł:
Infusion of yeast as component of medium for acetobacters
(
Czuba J.
)
artykuł:
Sorption of copper, molybdenum, and selenium ions on selected dietary fibre preparations
(
Stachowiak J.
,
Gawecki J.
)
artykuł:
Interrelation between the effect of enzymatic clarification of apple juices and the amount and quality of polyphenols. Part II. Changes of polyphenols during the production of apple juice and their effect on pectinolysis
(
Mitek M.
,
Drzazga B.
)
artykuł:
Amylolytic activity of Schwanniomyces occidentalis mutants
(
Oberman H.
,
Stobinska H.
,
Kregiel D.
,
Kozanecka E.
)
artykuł:
Effect of heat treatment on microbiological and keeping quality of milk stored at 4°C±2°C
(
Molska I.
,
Zmarlicki S.
,
Konarzewska G.
,
Janicki A.
)
artykuł:
Mechanism of proteolysis and coagulation of milk fortified with alcohol-precipitated whey proteins. Part I. Proteolysis
(
Dziuba J.
,
Bochenek A.
)
artykuł:
The influence of nitrates addition to milk on chosen properties of cheese
(
Pluta A.
,
Zmarlicki S.
,
Olech B.
,
Budzynska B.
,
Gawel J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.