Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2022
Tom
29
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wybrane aspekty technologiczne i zdrowotne stosowania oleju palmowego w produkcji żywności
(
Sadowska J.
,
Wlodarczyk K.
)
artykuł:
Selected unconventional sources of protein and other nutrients
(
Grden A.
,
Kobak H.
,
Solowiej B.
)
artykuł:
Zastosowanie frakcji MCT z oleju kokosowego w żywieniu i wpływ na zdrowie
(
Wojas J.
,
Brodziak A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.