PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 2/2 |

Tytuł artykułu

Nutritive value characteristics of wild boar pig meat

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2/2

Opis fizyczny

p.299-302,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Pig Breeding and Production Technology, Agricultural University, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
  • Department of Pig Breeding and Production Technology, Agricultural University, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
  • Department of Pig Breeding and Production Technology, Agricultural University, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
  • Department of Pig Breeding and Production Technology, Agricultural University, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
  • Department of Pig Breeding and Production Technology, Agricultural University, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland

Bibliografia

Uwagi

rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e7a5b1c4-e377-4426-b7e6-471bc0fbe4ba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.