Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
99
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Rolnictwo
Wydawca
-
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
99
artykuł:
Ziemniak w rolnictwie i gospodarce Polski
(
Kapusta F.
)
artykuł:
Granica występowania geograficznego wymierającego gatunku turzycy Carex chordorrhiza w Polsce
(
Plackowski R.
,
Nyckowiak J.
)
artykuł:
Wysokość i jakość plonu lnu oleistego nawożonego makro- i mikroelementami
(
Wondolowska-Grabowska A.
)
artykuł:
Sprzedaż bezpośrednia produktów regionalnych
(
Nowak M.
,
Tanska-Hus B.
,
Minta S.
)
artykuł:
Roślinność zwałowiska poprzemysłowego przy kopalni "Stanisław" w Jaroszowie
(
Koszelnik-Leszek A.
,
Kupczak G.
,
Grycz R.
)
artykuł:
Ocena kolorystyki muraw trawnikowych założonych na bazie śmiałka darniowego
(
Jankowski K.
,
Sosnowski J.
,
Jankowska J.
)
artykuł:
Charakterystyka substancji próchnicznych w glebach postawowych występujących na terenie Obniżenia Milicko--Głogowskiego
(
Lobaz B.
,
Bogacz A.
)
artykuł:
Produktywność wieloczynnikowa (MFP) i jednoczynnikowa (SFP) nakładów w uprawie pomidorów szklarniowych w latach 2004–2007
(
Stachowiak M.
)
artykuł:
Modyfikacja parametrów morfologicznych i strukturotwórczych roślin lnu oleistego nawożonych makro- i mikroelementami
(
Wondolowska-Grabowska A.
)
artykuł:
Właściwości fizyczne gleb postawowych występujących na terenie Parku Krajobrazowego "Dolina Baryczy"
(
Bogacz A.
,
Labaz B.
)
artykuł:
Zmiany polskiej wsi w warunkach Unii Europejskiej
(
Kapusta F.
)
artykuł:
Wpływ sposobu uprawy i przygotowania sadzeniaków na plon bardzo wczesnej odmiany ziemniaka Velox
(
Pytlarz-Kozicka M.
)
artykuł:
Organizacja produkcji i kondycja ekonomiczna gospodarstwa ekologicznego na tle gospodarstwa konwencjonalnego
(
Spiak J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.