Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2014
|
64
|
4
|
Tytuł artykułu
Use of coffee silverskin and stevia to improve the formulation of biscuits
Autorzy
Garcia-Serna E.
,
Martinez-Saez N.
,
Mesias M.
,
Morales F.J.
,
del Castillo M.D.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
food industry
ingredient
coffee
silverskin
silver-skin zob.silverskin
silver skin zob.silverskin
stevia
addition
biscuit
nutritional quality
sugar
maltitol
texture
colour
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2014
Tom
64
Numer
4
Opis fizyczny
p.243-251,fig.,ref.
Twórcy
autor
Garcia-Serna E.
Institute of Food Science Research (CSIC–UAM), C/ Nicolas Cabrera, 9, Campus de Cantoblanco, Universidad Autonoma de Madrid, 28049 Madrid, Spain
autor
Martinez-Saez N.
Institute of Food Science Research (CSIC–UAM), C/ Nicolas Cabrera, 9, Campus de Cantoblanco, Universidad Autonoma de Madrid, 28049 Madrid, Spain
autor
Mesias M.
Institute of Food Science and Technology and Nutrition (ICTAN–CSIC), C/ Jose Antonio Novais, 10, 28040 Madrid, Spain
autor
Morales F.J.
Institute of Food Science and Technology and Nutrition (ICTAN–CSIC), C/ Jose Antonio Novais, 10, 28040 Madrid, Spain
autor
del Castillo M.D.
Institute of Food Science Research (CSIC–UAM), C/ Nicolas Cabrera, 9, Campus de Cantoblanco, Universidad Autonoma de Madrid, 28049 Madrid, Spain
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/pjfns-2013-0024
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e74e4dc6-b81b-4765-a73a-a5ac32a28186
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.