PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 15 | 4 |

Tytuł artykułu

Development of ZP method for seurop pig carcass grading in Poland

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

15

Numer

4

Opis fizyczny

p.987-996,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
  • Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
  • Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
  • Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
  • Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e7408e98-17df-4083-ae84-af16b49af2c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.