PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1971 | 22 | 4 |

Tytuł artykułu

Wykrywanie substancji konserwujących metodą chromatografii cienkowarstwowej

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Obnaruzhivanie konservirujoszih substancii metodom hromatografii v tonkom sloe
EN
Identification of food preservatives by thin layer chromatography

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

4

Opis fizyczny

s.421-426,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e68f9608-d94f-4e6f-855b-ddd55710fcdc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.