Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2010
Tom
54
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Spożycie piwa bez dużych zmian
(
Woroniecka M.
)
artykuł:
Dobre wyniki kampanii "5 porcji warzyw, owoców lub soku"
(
aka
)
artykuł:
Właściwa strategia we właściwym czasie u podstaw sukcesu piwa z Łomży
(
A.L.
)
artykuł:
Konferencja Rekopolu w interesie "cywilizowania" gospodarki opakowaniami i odpadami opakowaniowymi
(
A.L.
)
artykuł:
Import mrożonych owoców i warzyw do UE
(
Zaremba L.
)
artykuł:
URSCHEL - złoty jubileusz, złote maszyny!!!
artykuł:
Burak zwyczajny - superwarzywo Nr 1
(
Bogacz K.
)
artykuł:
Białoruski rynek piwa
(
Bogacz K.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (86) Czy pozwy zbiorowe dotkną producentów żywności?
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Pierwszy Festiwal Jabłka
(
Piekut H.
)
artykuł:
Globalizacja - szansą rozwoju czy zagrożeniem dla branży owocowo-warzywnej? Panel redakcji PFiOW, SITSpoż., KRPiZOiW, KUPS, TRSK i MTP na targach POLAGRA 2010
(
Oleksy K.
,
Przegalinska M.
)
artykuł:
Nowoczesne technologie sterowania w branży browarniczej
(
Just A.
)
artykuł:
Stan obecny, problemy i perspektywy rozwoju sektora biogazowni rolniczych w Polsce na tle UE
(
Kupczyk A.
,
Gaworski M.
,
Kropiak M.
,
Bylinka M.
)
artykuł:
Wpływ procesu mrożenia na zdolności przeciwutleniające wybranych owoców
(
Drozdz I.
,
Lakomiec A.
,
Tuszynski T.
)
artykuł:
Dlaczego szkło do piwa?
artykuł:
Zboża jako surowiec do produkcji funkcjonalnych napojów fermentowanych
(
Pawłowska P.
,
Diowksz A.
,
Kordialik-Bogacka E.
)
artykuł:
PFA - Podstawowy Standard Zapewnienia Jakości
(
Majewski M.
)
artykuł:
Profesjonalia Piwowarów i Barmanów - po raz drugi
(
Baranowski K.
)
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2010 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Stepka G.
)
artykuł:
Problem niedoboru jodu w Polsce
(
Bogacz A.
)
artykuł:
Zwiekszanie produkcji piwa przy wykorzystaniu mniejszej ilości wody na przykładzie Browaru Kompanii Piwowarskiej w Poznaniu
(
Czeszewski K.
)
artykuł:
Pleśnie ciepłooporne w przetwórstwie owoców i warzyw
(
Sokolowska B.
)
artykuł:
Obowiązki korzystającego ze środowiska
(
Orzechowska G.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.