Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1990
Tom
34
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Słód pleśniowy
(
Wlodarczyk Z.
)
artykuł:
Podstawowe właściwości termofizyczne surowców i przetworów owocowych i warzywnych. Cz.I. Owoce i warzywa jako surowiec do dalszego przerobu
(
Stankiewicz K.
)
artykuł:
Wykorzystanie bakterii mlekowych i kwasu w rolnictwie
(
Gorny B.
,
Napierala W.
)
artykuł:
Analiza możliwości zastosowania mikrokomputerów w zakładach przemysłu spirytusowego na przykładzie Warszawskich Zakładów "Polmos"
(
Bernatek M.
,
Jerzykowski T.
)
artykuł:
Wykorzystanie frakcji stałej odpadu po produkcji rozpuszczalnej kawy zbożowej "Inka" do produkcji białka mikrobiologicznego
(
Moszczynski P.
,
Pyc R.
)
artykuł:
Rozwój krajowej produkcji i eksportu zagęszczonych soków owocowych
(
Berdowski J. B.
)
artykuł:
Poziom występowania histaminy oraz ubocznych produktów fermentacji w krajowych winach i piwie w zależności od zawartości aminokwasów w półproduktach
(
Rosa J.
,
Komornicka W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.