PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2018 | 05 |

Tytuł artykułu

Europejskie działania w zakresie reformulacji produktów żywnościowych na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych

Autorzy

Warianty tytułu

EN
European measures on the reporting of food products on the example of meat and processed meat products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

05

Opis fizyczny

s.24-27

Twórcy

autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e5d3c889-ee86-4a33-9ad8-9204eb6491f7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.