Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2013
Tom
48
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Kompaktowe rozwiązania chłodnicze firmy Bitzer w Rydze
artykuł:
Przekazywanie ciepła podczas wrzenia węglowodorów - spływ cienkim filmem na powierzchni rur poziomych
(
Gil B.
)
artykuł:
Air Products pomaga polskim producentom żywności zaspokoić rosnące zapotrzebowanie na mrożone metodą IQF pojedyncze porcje mięsa, wędliny w plasterkach oraz dania gotowe
(
Pazdziora J.
)
artykuł:
Dobra Praktyka Higieniczna i Dobra Praktyka Produkcyjna - podstawowe systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności. Część 1. Ogólne zasady GHP/GMP obowiązujące w zakładach przemysłu spożywczego
(
Krolasik J.
,
Szosland-Faltyn A.
)
artykuł:
Koncepcja wykorzystania ciepła odpadowego na przykładzie wybranych procesów technologicznych do wytwarzania wody lodowej na potrzeby klimatyzacji
(
Karwat B.
,
Stanczyk E.
)
artykuł:
Wizualizacja przepływu powietrza w komorze składowej warzyw, czyli szaleństwo turbulencji
(
Kolodziejczyk M.
,
Butrymowicz D.
,
Karwacki J.
,
Przybylinski T.
)
artykuł:
Nowe klimakonwektory UniTrane Hormony oferują optymalne połączenie wydajności, komfortu akustycznego oraz kosztów eksploatacji
artykuł:
Wpływ czasu chłodniczego przechowywania na barwę jaj gotowanych pakowanych próżniowo
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Skiepko N.
,
Klekotko K.
,
Drazbo A.
)
artykuł:
Modelowanie inteligentnego systemu sterowania uniwersalną instalacją chłodniczą
(
Selivanova A.
,
Filina-Dawidowicz L.
)
artykuł:
Analiza wymiennika z M-obiegiem; założenia
(
Pandelidis D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.