Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bulletin of the Veterinary Institute in Puławy
Rocznik
1979
Tom
23
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Effects of inactivation on polypeptide structure of transmissible gastroenteritis virus and its immunogenic properties
(
Wijaszka T.
)
artykuł:
Influence of chemiotherapeutics on the bacterial flora of the digestive tract in animals. I. Resistance to the combinations of streptomycin with oxytetracycline or penicillin
(
Kondracki M.
)
artykuł:
Control of the immunological activity and specificity of antigenic preparations for the serological diagnosis of bovine leukosis
(
Grundboeck-Jusko J.
,
Grundboeck M.
)
artykuł:
Attenuation of duck hepatitis virus and evaluation of its usefulness for duckling immunization. II. Studies on application of the attenuated strain of DVH for vaccination of ducklings
(
Gazdzinski P.
)
artykuł:
Reactions of the respiratory and circulatory systems in rabbits intoxicated acutely with mercury
(
Kossakowski S.
,
Patyra S.
)
artykuł:
Chlamydiosis of the air sacs in geese
(
Sadowski J. M.
,
Minta Z.
)
artykuł:
Investigations upon the effects of some pesticides on carp (Cyprinus carpio)
(
Antychowicz J.
,
Szymbor E.
,
Roszkowski J.
)
artykuł:
Effect of interferon induced by La Sota strain of NDV on in vitro and in vivo replication of HVT, strain FC 126
(
Samorek-Salamonowicz E.
,
Cakala A.
)
artykuł:
Effectiveness of CoribanR for the treatment of ovine fascioliasis
(
Furmaga S.
,
Gundlach J. L.
,
Sadzikowski A.
,
Uchacz S.
,
Chowaniec W.
,
Paciejewski S.
,
Ziomko I.
,
Bartnicka B.
)
artykuł:
Attenuation of duck hepatitis virus and evaluation of its usefulness for duckling immunisation. I. Studies on attenuation of the virus
(
Gazdzinski P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.