Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2012
Tom
67
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wpływ żywienia jagniąt makuchem słonecznikowym i nasionami lnu bez lub z suplementacją witaminą E na jakość mięsa
(
Borys B.
,
Borys A.
,
Grzeskowiak E.
)
artykuł:
Charakterystyka i zastosowanie mięsa mechanicznie odkostnionego
(
Makala H.
)
artykuł:
Wartość tuczna i rzeźna tuczników mieszańców wyprodukowanych w fermie przemysłowego chowu świń
(
Gajewczyk P.
,
Jankowska A.
)
artykuł:
Zawartość „wody obcej” w tuszach brojlerów kurzych oferowanych na rynku warszawskim w 2010 r.
(
Tyszkiewicz S.
,
Rosinska A.
)
artykuł:
Dobrostan w produkcji i obrocie żywcem rzeźnym oraz jego związek z jakością mięsa
(
Borzuta K.
)
artykuł:
Wpływ długości odchowu gęsi na ich wartość rzeźną
(
Biesiada-Drzazga B.
,
Janocha A.
,
Kubiak M.
,
Szostek M.
,
Czubaszek M.
)
artykuł:
Badania współzależności pomiędzy wybranymi cechami wartości rzeźnej a marmurkowatością mięśni tusz wieprzowych
(
Grzeskowiak E.
,
Lisiak D.
,
Borzuta K.
,
Borys A.
,
Strzelecki J.
)
artykuł:
Ślad węglowy surowców zwierzęcych
(
Wiek A.
,
Tkacz K.
)
artykuł:
Badania wartości rzeźnej i jakości mięsa tuczników zróżnicowanych klasami mięsności
(
Borzuta K.
,
Grzeskowiak E.
,
Lisiak D.
,
Strzelecki J.
,
Magda F.
,
Janiszewski P.
)
artykuł:
Ocena wartości handlowej karkówek i łopatek wieprzowych
(
Nowachowicz J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.