Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1967
|
16
|
01
|
Tytuł artykułu
Mleczarstwo we Włoszech (Część I)
Autorzy
Kotowicz F.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Wlochy
Mediolan
mleczarstwo
produkcja mleka
produkcja mleczarska
przetwory mleczne
serowarstwo
ser Grana Padano
ser Parmigiano-Reggiano
ser Pecorino
ser Provolone
maslo
produkcja masla
jakosc produkcji
architektura przemyslowa
zaklady mleczarskie
linie butelkujace
sterylizacja
chlodnictwo
spozycie mleka
preferencje konsumentow
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1967
Tom
16
Numer
01
Opis fizyczny
s.17-18,fot.
Twórcy
autor
Kotowicz F.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e4f4fa17-e02c-4a4e-8063-e3ea732ddc58
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.