Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2012
Tom
67
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Występowanie deoksyniwalenolu w wybranych produktach zbożowych
(
Szymczyk K.
,
Wilczynski W.
,
Jedrzejczak R.
,
Bryla M.
)
artykuł:
Wpływ szczepów drożdży z rodzaju Kluyveromyces i stężenia ekstraktu w brzeczkach miodowych na zawartość etanolu i ubocznych produktów fermentacji
(
Zielinska D.
,
Baca E.
,
Baranowski K.
,
Salamon A.
)
artykuł:
Skrobie modyfikowane jako funkcjonalny składnik mieszanek powlekających smażone produkty spożywcze
(
Le Thanh-Blicharz J.
,
Walkowski A.
,
Voelkel E.
,
Malyszek Z.
)
artykuł:
Postępy w identyfikacji i różnicowaniu bakterii fermentacji mlekowej. Część II
(
Stefanska S.
,
Stecka K.
)
artykuł:
System proteolityczny bakterii kwasu mlekowego. Część II - Wewnątrzkomórkowe peptydazy
(
Garbowska M.
,
Pluta A.
)
artykuł:
Analiza syntetycznych czynników chłodniczych metodą chromatograficzną. Część 2 - Wybór i optymalizacja warunków pracy kolumny i detektora w badaniach chromatograficznych
(
Wrobel-Jedrzejewska M.
,
Sender W.
,
Kuleta P.
,
Steplewska U.
)
artykuł:
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa
(
Kalinowska-Dohojda A.
,
Banaszkiewicz T.
)
artykuł:
Wpływ wysokiego ciśnienia hydrostatycznego na naturalną mikroflorę i barwę soków z warzyw korzeniowych
(
Sokolowska B.
,
Skapska S.
,
Fonberg-Broczek M.
,
Niezgoda J.
,
Rutkowska M.
,
Chotkiewicz M.
,
Dekowska A.
,
Dobros N.
,
Rzoska S. J.
)
artykuł:
Wybrane molekularne metody identyfikacji mikroorganizmów w kolekcjach kultur drobnoustrojów
(
Jaroszewska E.
,
Misiewicz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.