Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
117
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
117
artykuł:
Rozwój gospodarczy powiatów i podregionów województwa mazowieckiego
(
Siudek T.
,
Drabarczyk K.
,
Jakubiec A.
)
artykuł:
Arystotelesowska koncepcja człowieka podstawą racjonalnej działalności gospodarczej
(
Zawojska T.
)
artykuł:
Percepcja informacji żywieniowej jako elementu wpływającego na zachowania konsumentów w zakładach gastronomicznych
(
Gorska-Warsewicz H.
,
Stangierska D.
,
Zubrzycka A.
,
Swiatkowska M.
,
Kowalczuk I.
)
artykuł:
Specyfika prosumpcji jako zmiany w zachowaniach rynkowych nabywców finalnych ze względu na miejsce ich zamieszkania
(
Iwanicka A.
)
artykuł:
Prosument jako aktywny uczestnik działań marketingowych
(
Baruk A. I.
)
artykuł:
Preferencje konsumentów na rynku żywności w Polsce w warunkach deflacji w latach 2014-2015
(
Swietlik K.
)
artykuł:
The current state of development of the meat products industry in Ukraine
(
Lutsiy K.
)
artykuł:
Uwarunkowania kulturowe reklamy jako narzędzia komunikacji marketingowej przedsiębiorstw zagranicznych na polskim rynku artykułów żywnościowych
(
Nowacki R.
,
Fandrejewska A.
)
artykuł:
New consumer trends adoption by generations X and Y - comparative analysis
(
Burgiel A.
,
Sowa I.
)
artykuł:
Analiza porównawcza poziomu i struktury wydatków na działalność prewencyjną w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy ponoszonych przez przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego w województwie łódzkim
(
Zielinska A.
)
artykuł:
Ewaluacja sytuacji finansowo-majątkowej polskich gospodarstw rolnych w latach 2004-2014
(
Misztal A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.