Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1984
|
279
|
Tytuł artykułu
Wpływ własności reologicznych syropu ziemniaczanego na opory przetłaczania w kanałach cylindrycznych aparatury spożywczej
Autorzy
Jasik K.
,
Matulis Z.
,
Ossowski G.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Influence of rheological properties of potato syrop on resistance to forcing through cylindrical passages of an apparatus for food products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
syrop ziemniaczany
przemysl spozywczy
spadek cisnienia
badania reologiczne
cechy reologiczne
badania naukowe
sucha masa
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1984
Tom
279
Opis fizyczny
s.25-55,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jasik K.
Instytut Maszyn Roboczych, Politechnika Poznańska, Poznań
autor
Matulis Z.
Instytut Maszyn Roboczych, Politechnika Poznańska, Poznań
autor
Ossowski G.
Instytut Maszyn Roboczych, Politechnika Poznańska, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e4132d6a-ce97-4f42-83f5-a8167960b3ad
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.