PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1982 | 17(226) |

Tytuł artykułu

Wpływ krótkotrwałej obróbki cieplnej na kinetykę hydrolizy kazeiny przez podpuszczkę handlową i preparat "Fromase"

Warianty tytułu

RU
Vlijanie kratkovremennojj termicheskojj obrabotki na kinetiku gidroliza kazeina torgovym sychuzhnym fermentom i preparatom "Fromaz"
EN
Effect of short heat treatment of casein on kinetic of its hydrolysis by commercial rennet and "Fromase" preparation

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.69-75,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e36c6675-8c86-434e-a3b3-054758c611b9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.