Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
1982
|
17(226)
|
Tytuł artykułu
Wpływ krótkotrwałej obróbki cieplnej na kinetykę hydrolizy kazeiny przez podpuszczkę handlową i preparat "Fromase"
Autorzy
Damicz W.
,
Zbikowska A.
Warianty tytułu
RU
Vlijanie kratkovremennojj termicheskojj obrabotki na kinetiku gidroliza kazeina torgovym sychuzhnym fermentom i preparatom "Fromaz"
EN
Effect of short heat treatment of casein on kinetic of its hydrolysis by commercial rennet and "Fromase" preparation
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1982
Numer
17(226)
Opis fizyczny
s.69-75,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Damicz W.
Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Zbikowska A.
Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e36c6675-8c86-434e-a3b3-054758c611b9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.