Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2016
Tom
60
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Rynek zbożowo-młynarski w Hiszpanii. Uprawa kukurydzy genetycznie modyfikowanej (GM) największa w Europie
(
Zawadzki K.
)
artykuł:
Branża zbożowo-młynarska i jej problemy
(
Urbanowicz M.
)
artykuł:
Metody oznaczania ilości i jakości glutenu
(
Szafranska A.
)
artykuł:
Ocena wartości technologicznej ziarna pszenicy pochodzącego od różnych grup producentów
(
Kuchciak J.
,
Czubaszek A.
)
artykuł:
Zarządzanie ryzykiem w małych i średnich przedsiębiorstwach
(
Tyburcy A.
)
artykuł:
Turcja czołowym eksporterem mąki pszennej
(
Zawadzki K.
)
artykuł:
Pysznie, zdrowo, kolorowo
(
Piotrowicz J.
)
artykuł:
Proso właściwe (Panicum miliaceum L.) Cz. II. Znaczenie ekonomiczne
(
Marchand B.
)
artykuł:
Możliwości wykorzystania orzechów włoskich (Juglans regia L.) jako paszy niekonwencjonalnej
(
Marchand B.
)
artykuł:
Połączone metody czyszczenia, jako nowoczesne rozwiązanie dla obniżenia poziomu mikotoksyn w ziarnie zbóż
(
Graber M.
)
artykuł:
Oszustwa w VAT, czyli palący problem branży agro. Część III – konsekwencje oszustw w podatku VAT
(
Ginel M.
,
Paja M.
)
artykuł:
ULM słynie z orkiszu na cały świat. Z wizytą w Schapfenmülle GmbH & Co. KG
(
Marchand B.
)
artykuł:
CSB-System. Inteligentna logistyka
(
Stec A.
)
artykuł:
Centrum badawcze Mühlenchemie
artykuł:
Rolnictwo zrównoważone gwarantem troski o środowisko i wysokiej jakości surowce rolne
(
A.L.
)
artykuł:
Informacje z Sekretariatu Europejskiego Stowarzyszenia Młynarzy (EFMA). Posiedzenie Zarządu Europejskiego Stowarzyszenia Młynarzy (EFMA)
artykuł:
Zainteresowanie pieczywem z dodatkiem błonnika wśród polskich konsumentów
(
Jezewska -Zychowicz M.
)
artykuł:
Alkaloidy tropanowe – kolejne substancje niepożądane, których najwyższa dopuszczalna zawartość w ziarnie zbóż i przetworach zbożowych ma być określona w unijnych regulacjach prawnych
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Sukces sklepów firmowych przedsiębiorstw młynarskich na niemieckim rynku
(
Tyburcy A.
)
artykuł:
Na świecie przybywa ekologicznych gospodarstw rolnych
(
A.L.
)
artykuł:
Kolekcja "Wirtualne Muzeum MOJE WIATRAKI"
(
Binias-Szkopek M.
)
artykuł:
Europain – piekarskie inspiracje
(
P.K.
)
artykuł:
Podstawowe warunki sprzyjające wybuchowi pyłu. Ogólne zasady ochrony przed tym zagrożeniem
(
Zawadzki K.
)
artykuł:
Coraz gwałtowniejsze wahania cen płodów rolnych
(
A.L.
)
artykuł:
Algieria ważnym rynkiem dla eksporterów zbóż. Spożycie bagietek większe niż we Francji
(
Zawadzki K.
)
artykuł:
Ocena form zaopatrzenia przedsiębiorstw w surowce z przetwórstwa zbóż a ich oczekiwania wobec dostawców
(
Swiatkowska M.
,
Krajewski K.
)
artykuł:
Stowarzyszenie Młynarzy RP – działalność planowana na 2016 rok
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Lokalne młyny wiejskie znajdują swoje miejsce na rynku
(
Kodlubanski T.
)
artykuł:
Gustal firmy Lesaffre pozwala obniżyć zawartość soli w pieczywie
artykuł:
Kilka refleksji o działaniach promujących spożycie pieczywa
artykuł:
Kultura chwalenia
(
Ropiejko J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.