Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
1982
|
08
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Effects of electrical stimulation, temperature of boning and storage time on bacterial counts and shelf-life characteristics of beef cuts
Autorzy
Berry B.W.
,
Kotula A.W.
Warianty tytułu
PL
Wpływ elektrostymulacji, temperatury odkostniania i magazynowania na zawartość bakterii i trwałość handlową mięsa wołowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1982
Tom
08
Numer
3-4
Opis fizyczny
p.111-122,fig.,ref.
Twórcy
autor
Berry B.W.
Meat Science Research Laboratory SEA-AR, U.S.Department of Agriculture, Beltsville MD 20705, USA
autor
Kotula A.W.
Meat Science Research Laboratory SEA-AR, U.S.Department of Agriculture, Beltsville MD 20705, USA
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e3338800-6f1d-44e9-ba67-be855f16deb7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.