PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 19 |

Tytuł artykułu

Influence of the 2,4-dinitrophenol present in the fermentation medium on the bioconversion of glycerol to dihydroxyacetone carried out by bacteria Acetobacter aceti subsp. xylinum

Warianty tytułu

PL
Wpływ obecności 2,4-dinitrofenolu w podłożu fermentacyjnym na konwersję glicerolu do dihydroksyacetonu prowadzoną przez bakterie octowe Acetobacter aceti subsp. xylinum

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

19

Opis fizyczny

p.57-62,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Fermentation and Fruit and Vegrtable Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW, Rakowiecka 26/30, 02-528 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Fermentation and Fruit and Vegrtable Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW, Rakowiecka 26/30, 02-528 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e29b1b8f-e2a9-4c77-ae72-796eea5e83c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.