PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 03 |

Tytuł artykułu

Chemiczne aspekty higieny żywności cz.25. Szkodliwy hydroksymetylofurfural (HMF) w żywności - czy stanowi zagrożenie w wyrobach mleczarskich?

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Chemical aspects of food hygiene part 25. Hazardous hydroxymethylfurfural (HMF) in food - does it pose a risk in dairy products?

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

03

Opis fizyczny

s.32-39,rys.,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e1f1ab42-b65b-4b82-8ea6-a0416d255c19
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.