PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2014 | 49 | 09-10 |
Tytuł artykułu

Wpływ zamrażalniczego przechowywania na przemiany skrobi i teksturę chleba pszennego

Warianty tytułu
EN
The influence of frozen storage on transformation of starch and wheat bread texture
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
49
Numer
Opis fizyczny
s.34-39,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chłodniczej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chłodniczej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chłodniczej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chłodniczej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e19464bc-5a2d-43a6-8b5b-5e5905b0c1dd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.