Czasopismo
Tytuł artykułu
Warianty tytułu
The influence of frozen storage on transformation of starch and wheat bread texture
Języki publikacji
Abstrakty
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.34-39,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chłodniczej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
- Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chłodniczej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
- Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chłodniczej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
- Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chłodniczej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e19464bc-5a2d-43a6-8b5b-5e5905b0c1dd