Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
2014
|
1
|
Tytuł artykułu
Magnetic resonance imaging method of rapid remote control of casein concentration in milk products in unopened packages
Autorzy
Alekseev G. V.
,
Khripov A. A.
Warianty tytułu
PL
Metoda obrazowania rezonansem magnetycznym w szybkiej zdalnej kontroli koncentracji kazeiny w szczelnie zapakowanych produktach mlecznych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
nuclear magnetic resonance
casein content
milk product
sealed package
adulteration
casein micelle
hydration process
milk protein
mechanical property
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2014
Numer
1
Opis fizyczny
p.13-20,fig.,ref.
Twórcy
autor
Alekseev G. V.
Department of Computerized Imaging and Measurement Technologies, ITMO Unversity, Kronverkskiy pr. 49, 197101, Saint Petersburg, Russia
autor
Khripov A. A.
Department of Computerized Imaging and Measurement Technologies, ITMO Unversity, Kronverkskiy pr. 49, 197101, Saint Petersburg, Russia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e1749e05-a484-4686-955f-fdda04469e1c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.