Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Forestry and Wood Technology
2019
|
105
|
Tytuł artykułu
Influence of collagen modifications on qualitative parameters of thermoplastic adhesive mixtures and its microbiological stability
Autorzy
Matyasovsky J.
,
Sedliacik J.
,
Novak I.
,
Duchovic P.
,
Jurkovic P.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ modyfikacji kolagenu na parametry jakościowe mieszanin klejów termoplastycznych i ich stabilność mikrobiologiczną
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
biopolymer
collagen
collagen modification
keratin
adhesive property
qualitative parameter
thermoplastic material
microbiological stability
plasticizer
adhesive joint
glue joint
viscosity
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Forestry and Wood Technology
Rocznik
2019
Tom
105
Opis fizyczny
p.54-61,fig.,ref.
Twórcy
autor
Matyasovsky J.
VIPO a.s., Gen. Svobodu1069/4, 958 01 Partizanske, Slovakia
autor
Sedliacik J.
Faculty of Wood Sciences and Technology, Technical University in Zvolen, T.G. Masaryka 24, 960 01 Zvolen, Slovakia
autor
Novak I.
Polymer Institute, Slovak Academy of Sciences, Dubravská cesta 9, 845 41 Bratislava, Slovakia
autor
Duchovic P.
VIPO a.s., Gen. Svobodu1069/4, 958 01 Partizanske, Slovakia
autor
Jurkovic P.
VIPO a.s., Gen. Svobodu1069/4, 958 01 Partizanske, Slovakia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5604/01.3001.0013.7716
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e13b9640-6498-42a1-bbc8-2dfa987b45ec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.