PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1961 | 07 |
Tytuł artykułu

Studia nad podnoszeniem warości dietetycznej serów twarogowych przy pomocy pleśni Oospora lactis

Warianty tytułu
RU
Opyty po povysheniju prodbovol`stvnnoj cennocti tvoroga putem primenija shtamma Oospora lactis
EN
Studies on increasing the dietary value of cottage cheese with Oospora lactis mold
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
07
Opis fizyczny
s.127-142,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Przemyslu Rolno - Spozywczego Szkoly Glownej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Katedra Przemyslu Rolno - Spozywczego Szkoly Glownej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
autor
  • Katedra Przemyslu Rolno - Spozywczego Szkoly Glownej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e132d7c3-70a5-4f23-9aa5-e2448fcb61f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.