Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1989
|
04
|
Tytuł artykułu
Oznaczenia zawartości dwuacetylu w zakwasach mleczarskich
Autorzy
Leman H.
,
Leman J.
Warianty tytułu
EN
Determination of diacetyl content in dairy starters
RU
Opredelenie soderzhanija diacetilja v molochnykh zakvasskakh
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zakwasy mleczarskie
dwuacetyl
bakterie mlekowe
aromaty
mikroflora
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1989
Numer
04
Opis fizyczny
s.11-12,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Leman H.
Zakład Produkcji Biopreparatów Mleczarskich w Olsztynie, Olsztyn
autor
Leman J.
Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e1283c86-53a0-45cf-823b-4f687493a7a0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.