PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 38 | Supl.1 |

Tytuł artykułu

Biotechnologia w produkcji mięsa

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Numer

Opis fizyczny

s.17-32,bibliogr.

Twórcy

  • Institute for Chemistry and Physics, Federal Centre for Meat Research, E.-C.-Baumann Str. 20, D-95326 Kulmbach, Germany

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e1152962-4464-485d-8cea-ad7563c6cb4a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.