PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 16 | 5 |
Tytuł artykułu

Zmiany ilościowe mikroflory niektórych konserw mięsnych podczas procesu pasteryzacji

Autorzy
Warianty tytułu
RU
Kolichestvennye peremeny mikroflory mjasnykh konservov (izmel'chennaja vetchina) vo vremja pasterizacii
EN
Quantitative changes in microflora of preserved meat (luncheon ham) during pasteurization process
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
16
Numer
5
Opis fizyczny
s.483-487,rys.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e107a730-6747-4a85-b3da-f480f3e58c8e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.