PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 15 | 3-4 |
Tytuł artykułu

Niekonwencjonalne sposoby cięcia w inżynierii żywności

Warianty tytułu
EN
Unconventional cutting methods in food engineering
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
15
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.3-13,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Morski Instytut Rybacki - Państwowy Instytut Badawczy, ul.Kołłątaja 1, 81-332 Gdynia
autor
  • Morski Instytut Rybacki - Państwowy Instytut Badawczy, ul.Kołłątaja 1, 81-332 Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e0dbe1ad-f8ba-40f2-93d4-62e521d86399
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.