Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2018
|
04
|
Tytuł artykułu
Cymes
Autorzy
Olszanski T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tradycje kulinarne
kuchnia zydowska
kuchnia izraelska
restauracja Pod Samsonem
restauracja Ariel
restauracja Shipudei Berek
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2018
Numer
04
Opis fizyczny
s.6,fot.
Twórcy
autor
Olszanski T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e0a3b167-fdd5-4478-b01b-0c06edade2b2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.