PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1975 | 20 |

Tytuł artykułu

Związek pomiędzy wodochłonnoscią, pH i barwą świeżego i mrożonego mięsa dziczyzny

Warianty tytułu

EN
Relationship between water holding capacity pH and colour of hot and chilled meat of wild animals
RU
Svjaz" mezhdu vlagouderzhivajushhaja sposobnst' pH u cvetom svezhejj i morozhenojj dichi

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

20

Opis fizyczny

s.131-139,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Przechowalnictwa i Technologii Żywności, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Instytut Przechowalnictwa i Technologii Żywności, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e09a5ff0-c6f5-4f27-9da1-64ef74a4bd22
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.