PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14/55 | 4 |

Tytuł artykułu

Influence of some functional components addition on the microstructure of precooked pasta

Autorzy

Warianty tytułu

PL
Wpływ wybranych dodatków funkcjonalnych na mikrostrukturę makaronów podgotowanych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Numer

4

Opis fizyczny

p.417-422,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Process Engineering, Agricultural University, Doswiadczalna 44, 20-236 Lublin, Poland

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e0345f0c-49a4-412a-9cb2-febbbbbfeb2b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.