PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1968 | 12 | 1-4 |

Tytuł artykułu

The influence of curing salts on the bahaviour of clostridia in canned pasteurized hams stored at various temperature. Report I

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

12

Numer

1-4

Opis fizyczny

p.67-68,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
  • Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
autor
  • Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
autor
  • Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
autor
  • Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland

Bibliografia

  • 1. Cader-Strzelecka B.: Tests on the thermolability of vegetative forms Cl. perfringens type A in the environment of selected meat products. (Bull, of III Cong. of P.T.N.W. Lublin 1966).
  • 2. Gaugusch Z., Strzelecki E.: The problem of anaerobic bacilli in the laboratory inspection of animal products, (ibid.).
  • 3. Kafel S.: The phenomenon of the antagonism of enterococci to certain anaerobic bacteria and bacteria of lactic acid. (ibid.).
  • 4. Strzelecki E.: Investigation on possibility of lecithinase production by Cl. perfringens type A in pasteurized canned meat, (ibid.).
  • 5. Gaugusch Z., Kafel S., Ożdżyńska E., Cader-Strzelecka B., Strzelecki E.: Investigations on the types of clostridia occurring in food products of animal origin, (ibid.).
  • 6. Załącznik do Instrukcji Nr 4 Min. Rol. Dep. Wet. "Metodyka oznaczania azotynów i azotanów w mięsie i przetworach mięsnych w/g Grau — Mirna".

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-dfd0a466-6887-4eae-a922-e2f11ad5e293
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.