Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1975
Tom
01
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Volatile flavor substances produced by moulds on wheat grain
(
Kaminski E.
,
Stawicki S.
,
Wasowicz E.
)
artykuł:
Photoelectric nephelometer for the study of proteins and other macromolecular food compounds
(
Piechowiak J.
,
Maciejewska W.
,
Surma S.
)
artykuł:
Some aerodynamic properties of selected samples of wheat, rye, and barley seeds
(
Bogaczynski K.
)
artykuł:
Effect of work input during mixing on rheological properties of rye dough and bread quality
(
Gasiorowski H.
,
Nowicki W.
,
Melkowski A.
)
artykuł:
The utilization of the microbiological test for determining the bacteriostatic activity of the fluorescent substances produced by the microflora of wheat grain
(
Janicki J.
,
Stawicki S.
,
Szebiotko K.
,
Cozas B.
,
Kokorniak M.
,
Wiewiorowska M.
)
artykuł:
A simple plating method for the isolation and enumeration of Propionibacteria
(
Pedziwilk F.
)
artykuł:
The influence of the selection of raw materials on the reheating value of canned meat and lard. A model study
(
Wojciechowski J.
,
Pezacki W.
)
artykuł:
Biochemical characteristics of Propionibacterium shermanii nisin-resistant strains
(
Pedziwilk F.
,
Skupin J.
,
Nowakowska K.
)
artykuł:
Professor Dr. Jozef Janicki (Biography and scientific activity)
(
The Editorial Committee T. E.
)
artykuł:
The use of the plate methods for the determination of folic and pantothenic acids content in food
(
Trojanowska K.
)
artykuł:
Preliminary determination of the biological value of Propionibacterium shermanii biomas obtained from a whey medium culture
(
Stasinska B.
,
Giebel H.
,
Warchalewski J.
,
Skupin J.
)
artykuł:
Evaluation of some rheological properties of two native Polish and one Canadian (Amber Durum) wheat grain varieties
(
Nowicki W.
,
Gasiorowski H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.